Gevelreiniging

Gevelreiniging

Hodal heeft een ruim aanbod in gevelonderhoud specialisten die graag helpen bij het laten stralen van uw gevel. Het reinigen van gevels wordt door middel van diverse technieken de vervuiling verwijderd. Afhankelijk van het afwerkmateriaal van de gevel stellen wij de meest geschikte methode voor. Na de reiniging wordt eventueel een beschermlaag aangebracht.

Hogedrukreiniging van metselwerk

Graffitiverwijdering

Handmatig reinigen

Voegwerken

Hodal is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Hodal doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Vrijblijvend een offerte voor uw gevelreiniging

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze gevelreiniging projecten

Niets gevonden.

Menu