Calamiteitendienst

24/7 paraat met professionele hulpverlening

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Hodal weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook.

Alarmnummer Ruitenheer Calamiteitendienst

24/7 Service

Beperking bedrijfsstilstand

Eigen mobiele waterzuivering units

Verzekeringszaken snel afgehandeld

24/7 service

Ons eigen calamiteiten team bestaat uit werknemers en coördinatoren die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan en professionele hulpverlening bieden bij calamiteiten. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel als mogelijk wordt beperkt. U kunt snel weer aan de slag.

Hodal heeft eigen mobiele (waterzuiverings)units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak.

Hoe werkt het?

De coördinatoren van Hodal zorgen voor de reiniging- en saneringswerkzaamheden. Ze analyseren de mogelijke oorzaak/toedracht ten behoeve van een calamiteiten rapportage. Ze verzamelen nadere gegevens en beschrijven de schade-omvang. Tot slot rapporteren de coördinatoren over de getroffen maatregelen en hun effecten.

En het vervolg traject met betrekking tot het herstel? Ook dat kunnen wij voor u organiseren.

Alarmnummer: 0800-7848 3643 37

Om 24 uur per dag bereikbaar te zijn heeft Hodal Calamiteitendienst een eigen alarmnummer.

Aan het ergste scenario denken is ons vak. Wanneer het er op aankomt, zijn wij er ook voor u.

Wist u dat Hodal Calamiteitendienst een door de Stichting Salvage erkend Schadestopbedrijf is?

Vrijblijvend een offerte voor uw calamiteiten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze calamiteiten projecten

Niets gevonden.

Menu