Over Hodal – Circulaire waarde

  1. Home
  2. |
  3. Over Hodal – Circulaire waarde

Circulaire waarde creëren

Hodal hanteert een circulaire bedrijfsvoering. Dat wil zeggen dat we als doelstelling hebben om te recyclen, te hergebruiken en afval scheiden. Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit om aan onze duurzame doelstellingen te voldoen. Dit uit zich in:

✓ Onze materialen zoals emmers en borstels zijn volledig gerecycled en dus samengesteld uit 100% recyclaat

✓ Alle verpakkingen van producten en wasbenodigdheden ontdoen wij van alle verpakkingen en passen daarbij een zorgvuldige afvalscheiding toe (rest, papier/karton, plastic, rubbers, sponzen en chemisch afval) om de herbruikbaarheid en herverwerking te bevorderen. Alle overige verpakkingen nemen wij einde werkdag van uw locatie(s) retour naar het magazijn ten behoeve van afvalscheiding.

✓ Onze medewerkers dragen duurzame werkkleding. Deze is van gefabriceerd van duurzaam materiaal gebaseerd op minimaal 60% bio-katoen of recyclet katoen. Onze kledingleverancier is in het bezit van een Fair Wear certificering.

✓ De chauffeurs van het team volgen binnen 5 maanden na opstart de cursus ‘het nieuwe rijden’. Deze cursus maakt de deelnemer bewust van het effect van hun rijgedrag op verbruik, onderhoudskosten en veiligheid.

m2-restricties. Zo beperken wij de inzet en transportbewegingen van hoogwerkers.

✓ Bij specifieke vervuilingen zijn soms andere reinigingsmiddelen noodzakelijk. Wij kiezen altijd voor 100% biologisch afbreekbare middelen.

Menu