The wave glasbewassing – Almere

  1. Home
  2. |
  3. Gevelreiniging
  4. |
  5. |
  6. The wave glasbewassing – Almere

The wave glasbewassing – Almere

 HODAL is trots om in opdracht de glasbewassing van het gebouw The wave uit te mogen voeren. Onze gevel en glasbewassing specialiste waren druk bezig geweest met het onderhouden van het prachtige gebouw The Wave. De naam van het gebouw komt van de uitbolling die aan de waterkant van het gebouw het sterkst is en daarmee een schaduw in de vorm van een golf op het gevelvlak zorgt. Deze unieke vorm is voor onze specialisten uiteraard geen probleem.

Over The wave

The Wave is een wooncomplex in het centrum van de Nederlandse stad Almere en is gereedgekomen in 2004. Het gebouw is ontworpen door de architect René van Zuuk en maakt deel uit van Citymall Almere. Het complex is gelegen aan het Weerwater.

The Wave heeft aan de noordzijde een golf vormige gevel, voorzien van zilverkleurige ALCOA RT-62 Serie aluminium puien uitgevoerd door Kolf&Molijn geveltechniek uit Emmeloord. Geen van deze puien is identiek aan een ander. De puien zijn allemaal als parallel geproduceerd maar elk in een unieke verstekhoek. Ook staat elke pui in deze gevel verticaal gezien onder een andere hoek uit het lood.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Menu