Trots delen we het nieuws: Attie, onze operationeel manager, schittert als een ware ster in A Zakeneditie!

Attie, onze operationeel manager, schittert in A Zakeneditie!

In een prachtig artikel uit de A Zakeneditie van 15 december deelde Attie, onze Operationeel Manager, zijn waardevolle inzichten en ervaringen. Dit diepgaande interview biedt niet alleen een blik achter de schermen van Attie’s wereld, maar onthult ook de diepe inspiratie en toewijding die ons team drijven.

Collectief Succes: Attie’s Reflectie op Ons Team

De erkenning die Attie ontvangt, reikt verder dan individuele prestaties; het weerspiegelt het gezamenlijke harde werk en de toewijding van ons hele team. Attie’s woorden in het artikel belichten op indrukwekkende wijze hoe passie en toewijding als drijvende krachten dienen achter ons succesverhaal.

Attie’s Groei in de Schoonmaakbranche

“Elk gebouw is anders en dat vraagt om maatwerk. Samen met de klant nemen we de opties door, we denken mee en geven advies,” deelt Attie. Hij vertelt over zijn start onderaan de ladder, zijn groei tot voorman, en de wijze lessen die hij op de vloer heeft geleerd.

Attie benadrukt de bijdrage van Hodal aan het onderhoud van trappenhuizen, liften, glasbewassing, gevelreiniging en zelfs groenonderhoud rondom gebouwen. Het bedrijf, oorspronkelijk opgericht door zijn oom Henk van Hulst, begon in een kleine loods en groeide uit tot een van de grootste 24-uurs service- en onderhoudsbedrijven.

Attie

Skyline van Almere: Hodal’s Regionale Trots

“Sinds 2,5 jaar zijn we onderdeel van Ruitenheer Nederland, maar we opereren nog steeds zelfstandig als Hodal,” voegt Attie toe. Waar Ruitenheer een landelijke dekking heeft, richt Hodal zich vooral op Almere en omgeving. Samen met Ruitenheer onderhouden ze de hele skyline van Almere, met Hodal verantwoordelijk voor appartementencomplexen zoals Side by Side, The Wave, en Silverline.

Een Duurzaam Perspectief op Ondernemen bij Hodal

Attie onthult, “Wij werken volgens de zogenoemde smartclean methode. Niet meer met emmertjes water en doekjes die je moet uitwringen, maar een spraymethode met ergonomische tools, zodat de schoonmakers hun polsen bijvoorbeeld ook niet meer zo hoeven te buigen en niet steeds hoeven te bukken. We werken bovendien uitsluitend met eco-producten, die 100% biologisch afbreekbaar zijn.”

Langdurige Relaties bij Hodal

Hodal zet zich niet alleen in voor duurzaamheid in de schoonmaakmethoden, maar ook op bredere schaal. “Wij werken niet met onderaannemers of zzp’ers. Wij hechten aan langdurige relaties, zowel op het gebied van klanten als op het gebied van personeel. Veel medewerkers werken hier al ruim tien of twintig jaar. Het is een heel hecht team. We organiseren ook veel, van uitstapjes tot gezellige activiteiten rondom de feestdagen.”

Bouwen aan Gemeenschap en Duurzame Partnerschappen

Als bedrijf gaat Hodal verder dan zakelijk succes. Ze sponsoren diverse sportclubs en voetbalteams, steunen goede doelen en stichtingen, en zijn actief betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Attie benadrukt het belang van hechte relaties en de unieke dynamiek van het Hodal-team.

“In mijn ogen is het bedrijf niet alleen een plek waar je werkt; het is een plek waar je deel uitmaakt van een familie,” zegt Attie. Deze familiegeest komt tot uiting in de langdurige relaties met zowel klanten als medewerkers. Het is geen toeval dat sommige teamleden al vanaf het allereerste begin bij Hodal werken.

Attie

Naar de Toekomst: Duurzaamheid en Welzijn als Leidraad bij Hodal

In de slotgedachten van het interview benadrukte Attie de voortdurende inzet van Hodal voor duurzaamheid en welzijn. “We hebben een groot eigen wagenpark, waar een heel plan voor klaarligt. We gaan binnenkort ook over op elektrische auto’s. We hebben zonnepanelen op ons pand en werken aan verdere verduurzaming.”

Deze toewijding aan duurzaamheid gaat hand in hand met Hodal’s visie op welzijn. Het bedrijf erkent de waarde van een gezond, tevreden team en investeert in methoden en technologieën die niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook het welzijn van de medewerkers bevorderen.

Conclusie: Hodal, Een Bedrijf dat Inspireert

Attie’s diepgaande interview biedt niet alleen inzicht in de schoonmaakbranche en het reilen en zeilen van Hodal, maar het dient ook als een inspiratiebron voor duurzaam ondernemen, gemeenschapsbetrokkenheid en het opbouwen van sterke, langdurige relaties. Zijn verhaal is niet alleen het verhaal van een bedrijfsmanager; het is het verhaal van een leider die de kracht van een hecht team, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid begrijpt.

Oproep tot Actie: Duurzaamheid en Gemeenschapsspirit

Met Hodal als voorbeeld kunnen bedrijven, groot of klein, leren dat zakelijk succes hand in hand kan gaan met een positieve impact op de gemeenschap. Attie’s woorden resoneren als een oproep tot actie, een herinnering dat de weg naar succes niet alleen gaat over winstcijfers, maar ook over de mensen waarmee je samenwerkt en de wereld waarin je actief bent. In de wereld van Hodal is het niet alleen schoonmaken; het is een gemeenschap opbouwen, een duurzame toekomst vormgeven en inspiratie bieden voor anderen die streven naar groei met een doel.

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Benieuwd naar nog meer van zulke soort verhalen? bekijk dan onze andere blogs.

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu