Over Hodal

  1. Home
  2. |
  3. Over Hodal

Wat is Hodal?

Hodal is een bundeling van diverse specialistische bedrijven actief in de bouw en facilitaire sector. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, hygiene care, schilderwerk, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Waar staat Hodal voor?

Hodal heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Hodal is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Hodal ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Hodal

Missie

Hodal ontneemt alle zorgen voor haar klanten op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Hodal gaat verder waar een ander stopt. Wij bewegen mee en beredeneren vanuit de verwachtingen van onze klanten, hierbij staat communicatie met de klant en het leveren van kwaliteit centraal in onze dienstverlening.

Visie

Als professioneel schoonmaak- en onderhoudsbedrijf streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten en medewerkers. Dit doen wij door innovatief te zijn, te investeren in onze medewerkers en gebruik te maken van de nieuwste duurzame technieken.

Onze medewerkers

Bertram de Langen

Adjunct Directeur

Attie van Gog

Operationeel Manager

All-round medewerker

All-round medewerker

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte aanvragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!

Menu