Disclaimer

  1. Home
  2. |
  3. Disclaimer

Disclaimer

Alle logo’s en handelsmerken, op deze pagina en de op gelinkte pagina’s in de hetzelfde pad, zijn eigendom van Hodal Nederland B.V. Op alle via deze pagina gelinkte en geschreven teksten en ideeën is auteursrecht van toepassing. Zonder toestemming van Hodal Nederland B.V. is verdere publicatie niet toegestaan.

Ondanks de zorg die aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kan Hodal B.V. niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Hodal Nederland B.V. aangeboden informatie, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane handelingen.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u dan ook aan contact op te nemen met de afdeling PR & Communicatie van Hodal Nederland B.V.

Alle gebruikers van deze site worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

© 2015 Hodal B.V. – Alle rechten voorbehouden

Menu