Glasbewassing

Glasbewassing

De glazenwassers van Hodal doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Heldere ramem

Professionele kwaliteit

Milieuvriendelijk en veilig

Glasbewassing

Moeilijk bereikbaar gevelglas wordt gereinigd door gebruik te maken van het telewassysteem. Dit is telescopische glasbewassing met puur gedemineraliseerd water. Door het water over het oppervlak te laten nevelen en het glas te borstelen lost alle mogelijke vervuiling op en droogt het streep- en vlekkeloos. Door uitschuifbare stelen kun je tot maar liefst 15 meter hoog komen. Het telewassysteem is milieuvriendelijk, zonder valgevaar en voldoet aan alle Arbo richtlijnen.

Professionele kwaliteit

Stoffige, vette, of bekladde ruiten zijn voor glazenwassers van Hodal, geen probleem. Zij zijn in immers allemaal goed opgeleid en gediplomeerd. Er is daarom geen reden meer om te blijven zitten met vieze ruiten. Voor Hodal staat betrouwbare glasbewassing hoog in het vaandel. De klantenservice van Hodal is daarom 24 uur per dag en zeven dagen per week continu bereikbaar. Uw bedrijf kan zich weer volledig richten op het werk dat uw bedrijf groots maakt, terwijl de glasbewassing geregeld wordt door bekwame glazenwassers van Hodal.

Milieuvriendelijk en veilig

Niet alleen houdt het gediplomeerde personeel rekening met de karakteristieke eisen van uw bedrijf, maar daarnaast maken zij slechts gebruik van milieuvriendelijke producten. U hoeft zich daarom niet druk te maken over grondverontreiniging, schadelijke gassen, of giftige vloeistoffen, want bij onze glasbewassing worden alleen veilige producten gebruikt. Schone ruiten hoeven daarom niet langer een utopie te zijn. Pak de kans om gebruik te maken van de glasbewassing van Hodal en u zult nog lang kunnen genieten van kraakheldere ruiten, die passen bij de schoonheid van uw bedrijf.

Vrijblijvend een offerte voor uw glasbewassing

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze glasbewassing projecten

Niets gevonden.

Menu