Glasbewassing

  1. Home
  2. |
  3. Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing is belangrijker dan u wellicht zou verwachten. De ruiten in uw bedrijfspand vervullen namelijk een dubbele functie. Niet alleen leveren zij de uitstraling van uw bedrijf, maar daarnaast scheppen schone ruiten ook een werkomgeving waar optimaal kan worden gepresteerd.

Een goede en positieve indruk
Verbetering van werkprestaties
Daling van het ziekteverzuim

Waarom zou u blijven zitten met vuile ramen, als Hodal oplossing biedt? Hodal levert glasbewassing die de unieke behoeftes van elke klant vervult. De glasbewassing wordt aangepast naar de situatie. Heeft u het gevoel dat bepaalde plekken onbereikbaar zijn? Geen zorgen, Hodal maakt het onbereikbare bereikbaar!

Om deze ‘onbereikbare’ plekken te bereiken gaan we als samenwerkingspartner in overleg met de klant. Elk gebouw is anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. We nemen de opties door en geven advies naar de beste manier om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Hodal bied de mogelijkheid om glasbewassing  op veel verschillende manieren toe te passen. Enkele glasbewassing manieren waar Hodal in gespecialiseerd is bestaan uit:

  • Glasbewassing traditionele manier
  • Glasbewassing met eigen hoogwerkers
  • Rope Access
  • Telescopisch glasbewassing
  • Glasbewassing d.m.v. gondels

De zorg voor uw ruiten kunt u daarom makkelijk overdragen aan Hodal dat gespecialiseerd is in het leveren van betrouwbare glasbewassing. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glasbewassing van Hodal.

glasbewassing
Menu