Schilderwerken

  1. Home
  2. |
  3. Schilderwerken

Schilderwerk dat jaren meegaat

Wilt u uw bedrijfspand of kantoor een nieuwe en frisse uitstraling bezorgen door middel van nieuw schilderwerk? Is de oude verflaag niet meer wat het geweest is? Dan is Hodal de juiste partner voor u! Onze schilder professionals voorzien uw bedrijfspand van een gloednieuwe en prachtige verflaag waardoor uw bedrijfspand weer de uitstraling krijgt die het verdiend.

schilderwerk
5 jaar garantie
klantgericht
Milieuvriendelijke materialen
schilderwerk kozijn

De voordelen van schilderwerk bij Hodal

Schilderwerk van Hodal heeft verschillende voordelen. Schilderen is seizoensgebonden werk, dit betekent dat veel schilderbedrijven binnen enkele maanden hun omzet moeten realiseren en dat zie je terug in de hoge tarieven. Bij ons werken de schilders het hele jaar door voor Hodal en deze zijn dan ook op meerdere vlakken inzetbaar. Tevens beschikken wij over een eigen hoogwerker park met hoogwerkers tot 45 meter. Hierdoor kunnen wij op elk moment ook de hoger gelegen delen van uw bedrijfspand of kantoor schilderen. Hieronder vindt u nog enkele voordelen van ons schilderwerk.

  • 5 jaar garantie op schilderwerk.
  • Effectieve werkwijze.
  • Klantgericht.
  • Milieuvriendelijke materialen
  • Landelijk actief: 1 aanspreekpunt

Een frisse uitstraling

Mooi schilderwerk zegt iets over uw bedrijf of kantoor. Het laat zien dat het bedrijf om details geeft en waarde hecht aan afwerking en uitstraling. Erg belangrijk dus. De schilders van Hodal kunnen dit voor u bewerkstelligen en dankzij een klantgerichte aanpak en effectieve combinaties van verfsystemen zorgen wij er voor dat u zo lang mogelijk kan genieten van het schilderwerk. Wij geven dan ook niet voor niets 5 jaar garantie op onze schilderwerkzaamheden.

Naast een frisse uitstraling houden wij ook rekening met de wensen van onze klanten, onze schilders proberen uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in het schilderwerk. Door hun proactieve houding en jarenlange ervaring zult u gegarandeerd tevreden zijn met het eindresultaat.

En wilt u uw pand nog meer laten stralen? U kunt bij ons ook terecht voor glasbewassing of gevelonderhoud

Vrijblijvende offerte voor uw schilderwerk aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren.

Andere schilder projecten

Niets gevonden.

Menu