Vereniging van Eigenaren

Totaal onderhoud voor VvE’s

VvE’s zijn bij Hodal verzekerd van constante kwaliteit wanneer het gaat om onderhoud. Hodal is één van de toonaangevende dienstverleners binnen de branche. We gebruiken hoogwaardige middelen en materialen en hebben 100% opgeleid personeel in eigen dienst. We gebruiken geen onderaannemers en hebben jarenlange ervaring.

Constante kwaliteit

Hoogwaardige middelen en materialen

Opgeleid personeel in eigen dienst

Technische en functionele kwaliteit

Kwaliteit is veel meer dan het goed uitvoeren van de dienst. Dat is ‘slechts’ technische kwaliteit. Hodal focust ook op de kwaliteitsbeleving; de functionele kwaliteit. Om naast de technische kwaliteit ook de functionele kwaliteit hoog te houden zijn een aantal aspecten van belang. Deze zijn geïntegreerd in de organisatie.

  1. Het creëren van een zo laag mogelijke toenaderingsdrempel. U heeft één contactpersoon die altijd benaderbaar is, kennis heeft van uw object en de bevoegdheid om de uitvoerenden aan te sturen en u toezeggingen te doen. Hierdoor ontstaat er een korte communicatielijn en kunnen wij snel en adequaat inspringen op uw wensen.
  2. 24- uurs calamiteitendienst.
  3. Tijdige informatievoorziening. Twee weken van te voren hoort u wanneer grotere reinigingsbeurten (glasbewassing, gevelreiniging, hogedrukreiniging, machinaal reinigen van de garages etc.) plaatsvinden. Zodat u niet voor een verrassing komt te staan wanneer de glazenwasser ineens voor het raam staat. En u ook voorzorgsmaatregelen kunt treffen. Denk aan de zonwering naar boven, of auto’s verplaatsen voor het reinigen van de garage. U ziet: communicatie is zéér belangrijk.
  4. Voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.
  5. Vriendelijk en verzorgd personeel dat altijd bereid is u te helpen en net even iets meer te doen.

Schoonmaak offerte op maat; betaal nooit teveel

Na aanvraag van de offerte neemt Hodal contact met u op voor het maken van een afspraak. Schoonmaakonderhoud is maatwerk, ieder object is anders. We bespreken uw specifieke wensen in een persoonlijk gesprek.

Uw offerte uitgelegd

De offerte is gebaseerd op de vierkantemetercalculatie en de frequentie van schoonmaakhandelingen. Zo weten wij zeker dat de uitvoerenden voldoende tijd hebben om uw pand goed te kunnen onderhouden, en betaalt u niet voor meer tijd dan daadwerkelijk nodig is.

Vrijblijvend een offerte voor uw vloeronderhoud

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze vloeronderhoud projecten

Niets gevonden.

Menu