Vloeronderhoud

  1. Home
  2. |
  3. Vloeronderhoud

Vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren

De vloeren in uw pand hebben heel wat te verduren. Hakken, wielen, vuil, vocht, en zonlicht veroorzaken vuil en slijtage. Dit heeft gevolgen voor de uitstraling van uw vloer, en van uw pand. Met planmatig vloeronderhoud van Hodal heeft u een zorg minder.

Alle soorten vloeren (binnen en buiten)
Specialistische behandeling
Anti-slip
De beste behandeling

Met vloeronderhoud richten wij ons op zowel de uitstraling als de conditie van uw vloeren. Met optimaal vloeronderhoud kan een vloer namelijk jarenlang mee. Bij Hodal werken gediplomeerde medewerkers die periodiek cursussen volgen, om elk type vloer van het beste onderhoud te kunnen voorzien. Ze werken alleen met de beste materialen en technieken. Wij zorgen dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien. Jaar in jaar uit.

Vloeronderhoud voor alle soorten vloeren

Hodal heeft de specialisten in huis die uw vloer in topconditie houden. Onze medewerkers hebben ervaring met alle vloeronderhoud en alle soorten vervuiling en slijtage, of het nu gaat om:

  • Het strippen en coaten van linoleum vloeren,
  • Het reinigen van vloerbedekking
  • Of het opnieuw laten glanzen van natuursteen.

Voor Hodal geen enkel probleem!

Anti-slip

Voorkom ongelukken en laat uw stenen vloer voorzien van een effectief anti-slip middel. Wij kunnen voor iedere stenen vloer afzonderlijk bepalen wat het beste anti-slip middel is. Hodal doet dus meer dan alleen vloeronderhoud.

Bij Hodal stellen wij een passend rapport op voor uw vloeronderhoud. Met advies op maat en de beste vloeronderhoud tips. Zodat uw vloer nog heel lang mooi blijft.

Menu