Een Duurzame Toekomst is in Beweging: Attie van Gog, Onze Krachtige Operationeel Manager Op 2 Wielen!

Een Duurzame Toekomst is in Beweging: Attie van Gog, Onze Operationeel Manager Op 2 Wielen!

In een tijd waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) steeds meer in de schijnwerpers staat, is Hodal een lichtend voorbeeld van een bedrijf dat niet alleen praat over duurzaamheid, maar het ook daadwerkelijk in de praktijk brengt. Attie van Gog, de Operationeel Manager van Hodal, die actief deelneemt aan de missie van het bedrijf om een positieve impact op de omgeving te hebben.

Duurzame toekomst binnen Hodal

Bij Hodal is MVO niet slechts een loze belofte. Wij zijn vastbesloten om duurzame oplossingen te vinden en de leefomgeving voor iedereen te verbeteren. Het is dan ook geen verrassing dat we iemand als Attie van Gog hebben om deze visie in de praktijk te brengen.

Duurzaamheid in Actie

In zijn rol als Operationeel Manager heeft Attie van Gog een milieuvriendelijke aanpak. Wat Attie onderscheidt, is zijn toewijding om op de fiets langs de nabijgelegen panden te gaan om te controleren of alles naar wens verloopt. Deze eenvoudige, maar doeltreffende stap draagt aanzienlijk bij aan de duurzaamheidsinspanningen van Hodal.

De Voordelen van Attie’s Milieuvriendelijke Benadering

  1. Klanttevredenheid: Attie’s persoonlijke bezoeken zorgen ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en versterken de klantrelaties, wat bijdraagt aan hun tevredenheid.
  2. Vroegtijdige Probleemopsporing: Door regelmatige bezoeken kan Attie problemen vroegtijdig identificeren en aanpakken voordat ze groter worden. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar minimaliseert ook de ecologische impact van onnodige reparaties.
  3. Milieuvriendelijkheid: De keuze voor de fiets in plaats van de auto draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van Hodal. Het draagt bij aan schonere lucht en minder uitstoot van broeikasgassen.

Een Duurzame Toekomst in Zicht

Bij Hodal zijn ze vastbesloten om hun MVO-beleid voort te zetten en elke dag dichter bij een milieubewuste toekomst te komen. Attie van Gog is een inspirerend voorbeeld van hoe individuen binnen een organisatie een verschil kunnen maken. Zijn inzet om op de fiets te stappen en de buurt te verkennen, weerspiegelt de toewijding van Hodal aan een duurzame toekomst en verantwoord ondernemen.

Positieve impact

Attie van Gog, de Operationeel Manager van Hodal, heeft bewezen dat duurzaamheid niet slechts een bedrijfsbeleid is, maar ook een persoonlijke verantwoordelijkheid. Zijn milieuvriendelijke aanpak, waarbij hij de buurt verkent op zijn fiets, heeft een positieve impact op klanten, het milieu en de toekomst van Hodal. Als meer bedrijven dit voorbeeld volgen, kunnen we gezamenlijk een stap dichter bij een milieubewuste toekomst komen waar duurzaamheid de norm is

Duurzame toekomst

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu