Het bedrijf Hodal professioneel Schoonmaak: 40 krachtige jaren in Almere

Het bedrijf Hodal professioneel Schoonmaak: 40 jaar in Almere

Almere, een stad die voortdurend in beweging is, heeft haar eigen hoeksteen van duurzaamheid en schoonheid – Hodal Schoonmaak. Met trots en vreugde vieren we vandaag een geweldige mijlpaal: Hodal Schoonmaak, het oudste professionele schoonmaakbedrijf van Almere, staat al sinds 1982 aan de zijlijnen van onze prachtige stad. Dit is meer dan vier decennia van toewijding, excellentie en onvermoeibare inzet.

Een erfgoed van toewijding en excellence

Onze geschiedenis is doordrenkt van een passie voor netheid en service, en we kijken met dankbaarheid terug op alles wat we hebben bereikt. Het is dankzij onze geweldige medewerkers en onze loyale klanten dat we vandaag de dag deze mijlpaal kunnen vieren.

Van kantoren tot woningen: onze diverse reis

Gedurende deze 40 jaar hebben we alle hoeken en gaten van Almere mogen aanschouwen en reinigen. Van sprankelende kantoren tot gezellige woningen, van levendige winkels tot immense industriële ruimtes – we hebben het allemaal gezien en verzorgd. Elke opdracht heeft ons geholpen te groeien en te evolueren, en we zijn jullie, onze gewaardeerde klanten, enorm dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld.

Een stralende toekomst voor Almere

Onze toekomst is net zo glanzend als onze geschiedenis. We kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerkingen en het laten stralen van Almere. Als we terugkijken op onze reis, realiseren we ons dat we niet alleen professionele schoonmaakdiensten leveren, maar dat we ook bijdragen aan het behoud van het erfgoed van deze prachtige stad.

Dank aan Almere: samen vooruit naar een schone toekomst

Almere, we willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in Hodal Schoonmaak. Samen gaan we voor een schone en stralende toekomst, waarin we blijven bijdragen aan de glorie van onze stad.

Hodal professioneel schoonmaak

 

Interview samen met Attie van Gog

Op 16 jarige leeftijd kwam Attie van Gog werken bij Hodal Schoonmaak Reiniging en glasbewassing. Nu 27 jaar later is hij nog steeds werkzaam bij Hodal maar dan nu als operationeel manager!

Je zou vast denken hoe blijf je nou zo trouw aan een bedrijf en hoe is het allemaal begonnen? Deze vraag hebben we aan Attie gesteld.

‘’Toen ik 16 was introduceerde mijn familie mij aan hun bedrijf Hodal, ik ben begonnen onder aan de ladder en heb ik daarna alle diploma’s gehaald waardoor ik allround medewerker werd, dit heb ik in 12 jaar behaald. Ik heb alle facetten als medewerker meegemaakt, van schoonmaker, glazenwasser tot leidinggevende noem maar op! Daarna heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik begonnen op kantoor. Er werd mij stap voor stap dingen aangeleerd in dit vak. Zo ben ik uiteindelijk gekomen tot de positie waar ik nu ben.
Gelukkige is elke dag iets anders, elke dag maak ik weer wat nieuws mee. Ik ben blij dat ik nooit getwijfeld heb aan Hodal. Als ik Hodal zou moeten beschrijven denk ik aan een familie. Ik ben trots op de mensen die Hodal maken! Aan het einde van elke week kan ik weer met trots terug kijken op de week en de projecten die we hebben gedaan/ behaalt en dat is het mooiste van allemaal!’’

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu