Stichting Kindervakantieland – Almere

  1. Home
  2. |
  3. Glasbewassing
  4. |
  5. |
  6. Stichting Kindervakantieland – Almere

Stichting Kindervakantieland – Almere

Op het prachtige Almeerse Stadslandgoed de kemphaan staat het vakantiehuis van Stichting Kindervakantieland Almere. De stichting organiseert in de zomer zes vakantieweken voor kinderen van 6 t/m12 jaar die door hun thuissituatie niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om met vakantie te gaan. Het doel van de stichting is om deze kinderen een ontspannen, maar vooral een onbezorgde vakantie te bieden.
De stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, die de kinderen begeleiden tijdens de vakantieweken. De vrijwilligers worden begeleid door professionele begeleiders van de Schoor.

De oprichting van kindervakantieland

De stichting is in 1986 opgericht door Henk van Slooten. Henk van Slooten kreeg van de gemeente Almere de gelegenheid om een jeugdland te starten. Met de oprichting van de stichting wou hij kinderen, die normaal gesproken geen mogelijkheid hadden om op vakantie te gaan deze mogelijkheid bieden.

Ons steentje mogen bijdragen

HODAL heeft bij het vakantiehuis van Stichting Kindervakantieland Almere een voorjaarsschoonmaak gehouden. Zo heeft HODAL de keuken diep-gereinigd, de speeltoestellen schoongemaakt, de speelstijger afgespoten en daarnaast is de gehele glasbewassing van het vakantiehuis gedaan. Wij zijn blij dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan dit mooie initiatief van Stichting Kindervakantieland Almere!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Menu