Hodal maakt het onbereikbare bereikbaar!

glasbewassingHodal voert glasbewassing op verschillende manieren uit. Eén daarvan is glasbewassing via rope acces. Rope access is een alternatieve methode van veilig werken op hoogte waar we touwen, klimtechnieken en veiligheidsmaterialen gebruiken om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plekken. Dit kan in de hoogte zijn of in de diepte zoals, werklocaties boven water, in besloten ruimtes of juist in gebouwen.

Geschikt voor veel situaties

Gebouwen krijgen steeds prachtigere vormgeving. Maar dit maakt het wel lastiger voor het onderhouden er van. Door deze prachtige gebouwen ontstaat er een toenemend gebruik van rope access technieken om werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Het is een veilige en voordelige manier van toegang tot gevels van gebouwen. Rope acces is een goede oplossing wanneer hoogwerkers niet mogelijk zijn om te gebruiken. In samenwerking met de klant maken we een passende oplossing om deze lastige plekken te bereiken. Zo maakt Hodal onbereikbare plekken bereikbaar.

In samenwerking met de klant zoeken we naar een passende oplossing voor de manier waarop de glasbewassing zal plaatsvinden. Uiteraard bespreken we met de klant alle mogelijkheden en komt er vanuit Hodal een passend advies. Wanneer de beste optie rope acces is kunnen onze specialisten aan het werk. Onze rope acces werkzaamheden worden alleen door onze rope acces specialisten uitgevoerd. Deze specialisten zijn getraind en beschikken over de benodigde certificering.

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu