Schoonmaakbedrijf – Zeewolde

  1. Home
  2. |
  3. Schoonmaakbedrijf – Zeewolde

Schoonmaakbedrijf in Zeewolde gezocht?

Het schoonmaakbedrijf uit Almere voor Flevoland, het Gooi en Amsterdam.

Over Hodal – Zeewolde

Hodal B.V. is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf uit Almere dat zich bezighoudt met het schoonhouden van zowel de binnen- als buitenzijde van grote en middelgrote gebouwen in Flevoland, het Gooi en Amsterdam. Sinds de oprichting in 1984 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf.

Hodal is een bundeling van diverse specialistische bedrijven, wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, vloeronderhoud, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Hodal heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Hodal is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Hodal ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij. Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten we door sportclubs te sponsoren en stichtingen te steunen. Zo steunen we bijvoorbeeld het kindervakantie land – Almere en het Ronald Mcdonalds kinderfonds. Ook sponsoren wij sportclubs zoals AFC Amsterdam en Almere city academy.

Milieuvriendelijke producten

Ook hecht Hodal grote waarde aan het milieu en aan de maatschappij. Daarom maken wij gebruik van onze eigen milieuvriendelijke producten. Wij maken hier als schoonmaakbedrijf gebruik van omdat deze producten niet alleen erg milieuvriendelijk zijn, maar ook omdat wij door deze producten ook zeker weten dat we alleen gebruik maken van de beste producten.

Ons schoonmaakbedrijf staat 24/7 voor u klaar!

Niet elk bedrijf heeft de tijd om zelf alles schoon te maken. En soms is het niet verstandig om zelf schoon te maken, omdat u zich beter kunt focussen op de taken die er echt toe doen. Zorg voor een hygiënische ruimte voor u zelf, uw klanten en collega’s. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel 020-6975560. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Schoonmaak kar
Schoonmaak producten

Vrijblijvend een offerte voor schoonmaak aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?  Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, wij adviseren u graag.

Onze projecten

Menu