Specialitsisch onderhoud

  1. Home
  2. |
  3. Specialitsisch onderhoud

Onderhoud op maat

Onderhoud op maat

Bij Hodal snappen wij dat u zuinig bent op uw panden. Het is immers een deel van uw kapitaal. Laat daarom het beheer en onderhoud van uw pand over aan Hodal. Hodal heeft een jarenlange ervaring met beheer en onderhoud van panden.

Snelle en efficiënte service

Scherpe tarieven

Planning en advies voorafgaand

Alle verwante activiteiten bij de hand

Onderhoud in de juiste handen

Bij Hodal kunt u rekenen op een proactieve houding. Wanneer wij efficiëntere of slimmere oplossingen zien binnen onze serviceverlening, dan bent u de eerste die hiervan zal profiteren! Hodal ziet zich als een samenwerkingspartner bij het onderhoud van uw pand en dit werkt! Bedrijven die eerder pand onderhoud uitbesteden waren woningbouwverenigingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Klantgericht onderhoud

Een enthousiast team van vakmensen staat voor u klaar, wanneer u kiest voor onderhoud bij Hodal. Klantgerichtheid en duurzaamheid zijn factoren die een belangrijke rol spelen bij het onderhouden van uw pand. Om deze reden maakt Hodal alleen gebruik van duurzame materialen.

Tijdens het onderhoud van uw pand zorgen wij voor zo min mogelijk overlast en dat u zo lang mogelijk hiervan kan genieten. De medewerkers van Hodal werken secuur en volgens een planning, zodat vertragingen zo veel mogelijk beperkt worden.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Hodal is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Hodal doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu