Hygiëne en samenwerking: Hodal zet zich sterk in voor WV-HEDW (020)

  1. Home
  2. |
  3. Schoonmaak
  4. |
  5. |
  6. Hygiëne en samenwerking: Hodal zet zich sterk in voor WV-HEDW (020)

Hygiëne en samenwerking: Hodal zet zich in voor WV-HEDW

Bij Hodal staan wij altijd paraat om de hygiëne van uw vastgoed te verbeteren. Twee weken geleden hadden we de eer om tijdens de zomerstop het periodieke onderhoud te verzorgen voor de Amsterdamse voetbalvereniging WV-HEDW in Middenmeer. Ons deskundige team heeft met toewijding schimmel verwijderd uit de kleedkamers, dieptereiniging van het sanitair uitgevoerd en gezorgd voor vloeronderhoud van topkwaliteit wat natuurlijk essentieel is voor de hygiëne.

WV-HEDW, een club waar jong en oud zich thuis kunnen voelen, staat niet alleen bekend om hun passie voor voetbal, maar ook om hun inzet voor vriendelijkheid, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Bij Hodal delen we dezelfde waarden en daarom zijn we buitengewoon trots dat we deze speciale opdracht mochten uitvoeren.

Een frisse start voor WV-HEDW

Zoals elk jaar, bracht de zomerstop een welkome onderbreking voor de voetballers van WV-HEDW. Maar het was ook de perfecte gelegenheid om wat broodnodig onderhoud uit te voeren. Dat is waar Hodal in beeld kwam. Ons team, met jarenlange ervaring in het verbeteren van de hygiëne van verschillende soorten vastgoed, stond klaar om de club te helpen.

Het Creëren van een schone omgeving

Een van de voornaamste uitdagingen was het verwijderen van schimmel in de kleedkamers. Schimmel is niet alleen onaangenaam om te zien en te ruiken, maar kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid van de spelers. Onze experts pakten dit probleem grondig aan en zorgden ervoor dat de kleedkamers weer een frisse en schone omgeving werden waar de spelers zich op hun gemak konden voelen.

Daarnaast voerden we een dieptereiniging uit van het sanitair. Dit zorgde niet alleen voor een hygiënische omgeving, maar droeg ook bij aan de algemene uitstraling van de faciliteiten. Vervolgens namen we het vloeronderhoud ter hand om de vloeren er weer als nieuw uit te laten zien.

Gedeelde Waarden van Duurzaamheid en Maatschappelijke Betrokkenheid

Net als WV-HEDW, geloven we bij Hodal in de kracht van sport als middel om mensen samen te brengen. Sport is meer dan alleen een wedstrijd; het is een manier om gemeenschappen te versterken en positieve verandering teweeg te brengen. Daarom zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de verbetering van de faciliteiten van WV-HEDW, zodat ze hun missie om een gastvrije en betrokken club te zijn, kunnen voortzetten.

Bovendien delen we de inzet voor duurzaamheid. In een tijd waarin milieubewustzijn essentieel is, is het belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen. Bij Hodal zorgen we ervoor dat onze schoonmaakmethoden en producten milieuvriendelijk zijn, zodat we niet alleen voor schone, maar ook voor groene resultaten zorgen.

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Lorem ipsum projecten

Menu