Gevelonderhoud – Zoetermeer

  1. Home
  2. |
  3. Gevelonderhoud – Zoetermeer

Gevelonderhoud Zoetermeer gezocht?

Het gevelonderhoud bedrijf uit Almere voor Flevoland, het Gooi en Amsterdam.

Hodal heeft een ruim aanbod in gevelonderhoud specialisten die graag helpen bij het laten stralen van uw gevel. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met diverse middelen en materialen. Zij zorgen dat uw gevel langdurig beschermd is tegen allerlei atmospherische invloeden, zoals het weer, verkeer, bouwwerkzaamheden en luchtvaart.

 Voegwerken

Hodal is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Hodal doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’. Meer informatie over glasbewassing? klik hier.

glasbewassing

Over Hodal – Zoetermeer

Hodal B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het schoonhouden van zowel de binnen- als buitenzijde van grote en middelgrote gebouwen in Flevoland, het Gooi en Amsterdam. Sinds de oprichting in 1984 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel totaal schoonmaakbedrijf.

Hodal is een bundeling van diverse specialistische bedrijven, wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, vloeronderhoud, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Hodal heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Hodal is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Hodal ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten we door sportclubs te sponsoren en stichtingen te steunen. Zo steunen we bijvoorbeeld het Kindervakantie land, Parkhuijs en het Ronald Mcdonalds kinderfonds. Ook sponsoren wij sportclubs zoals Almere city academy, AFC Amsterdam en Golfbaan Amsterdam Waterland.

MVO

Ook hecht Hodal grote waarde aan het milieu en aan de maatschappij. Daarom maken wij gebruik van onze eigen milieuvriendelijke producten. Wij maken hier als schoonmaakbedrijf gebruik van omdat deze producten niet alleen erg milieuvriendelijk zijn, maar ook omdat wij door deze producten ook zeker weten dat we alleen gebruik maken van de beste producten. Hodal hanteert ook een circulaire bedrijfsvoering. Dat wil zeggen dat we als doelstelling hebben om te recyclen, te hergebruiken en afval scheiden. Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit om aan onze duurzame doelstellingen te voldoen.

Eigen gediplomeerde medewerkers

Hodal werkt met eigen opgeleid personeel. Onze investering van energie, tijd en geld in de medewerkers loont en leidt aanhoudend tot verbreding en vergroting van kennis en ervaring binnen onze organisatie.

Ons bedrijf staat 24/7 voor u klaar!

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Hodal weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook. Hodal heeft eigen mobiele waterzuivering units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel mogelijk wordt beperkt. U kunt hierdoor snel weer aan de slag.

Alarmnummer Hodal: 0800-7848364337

Vrijblijvend een offerte voor gevelonderhoud aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?  Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, wij adviseren u graag.

Onze projecten

Menu