Glasbewassing – Bussum

  1. Home
  2. |
  3. Glasbewassing – Bussum

Glasbewassing Bussum gezocht?

Het glasbewassingsbedrijf uit Almere voor Flevoland, het Gooi en Amsterdam.

Glasbewassing is belangrijker dan u wellicht zou verwachten. De ruiten in uw bedrijfspand vervullen namelijk een dubbele functie. Niet alleen leveren zij de uitstraling van uw bedrijf, maar daarnaast scheppen schone ruiten ook een werkomgeving waar optimaal kan worden gepresteerd.

Waarom zou u blijven zitten met vuile ramen, als Hodal oplossing biedt? Hodal levert glasbewassing die de unieke behoeftes van elke klant vervult. De glasbewassing wordt aangepast naar de situatie. Heeft u het gevoel dat bepaalde plekken onbereikbaar zijn? Geen zorgen, Hodal maakt het onbereikbare bereikbaar!

Om deze ‘onbereikbare’ plekken te bereiken gaan we als samenwerkingspartner in overleg met de klant. Elk gebouw is anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. We nemen de opties door en geven advies naar de beste manier om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Hodal biedt de mogelijkheid om glasbewassing op veel verschillende manieren toe te passen.

Enkele glasbewassing manieren waar Hodal in gespecialiseerd is bestaan uit:
  • Glasbewassing traditionele manier
  • Glasbewassing met eigen hoogwerkers
  • Rope Access
  • Telescopisch glasbewassing
  • Glasbewassing d.m.v. gondels

De zorg voor uw ruiten kunt u daarom makkelijk overdragen aan Hodal dat gespecialiseerd is in het leveren van betrouwbare glasbewassing. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glasbewassing van Hodal.

glasbewassing

Over Hodal – Bussum

Hodal B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het schoonhouden van zowel de binnen- als buitenzijde van grote en middelgrote gebouwen in Flevoland, het Gooi en Amsterdam. Sinds de oprichting in 1984 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel totaal schoonmaakbedrijf.

Hodal is een bundeling van diverse specialistische bedrijven, wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, vloeronderhoud, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Hodal heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Hodal is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Hodal ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten we door sportclubs te sponsoren en stichtingen te steunen. Zo steunen we bijvoorbeeld het Kindervakantie land, Parkhuijs en het Ronald Mcdonalds kinderfonds. Ook sponsoren wij sportclubs zoals Almere city academy, AFC Amsterdam en Golfbaan Amsterdam Waterland.

MVO

Ook hecht Hodal grote waarde aan het milieu en aan de maatschappij. Daarom maken wij gebruik van onze eigen milieuvriendelijke producten. Wij maken hier als schoonmaakbedrijf gebruik van omdat deze producten niet alleen erg milieuvriendelijk zijn, maar ook omdat wij door deze producten ook zeker weten dat we alleen gebruik maken van de beste producten. Hodal hanteert ook een circulaire bedrijfsvoering. Dat wil zeggen dat we als doelstelling hebben om te recyclen, te hergebruiken en afval scheiden. Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit om aan onze duurzame doelstellingen te voldoen.

Eigen gediplomeerde medewerkers

Hodal werkt met eigen opgeleid personeel. Onze investering van energie, tijd en geld in de medewerkers loont en leidt aanhoudend tot verbreding en vergroting van kennis en ervaring binnen onze organisatie.

Ons bedrijf staat 24/7 voor u klaar!

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Hodal weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook. Hodal heeft eigen mobiele waterzuivering units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel mogelijk wordt beperkt. U kunt hierdoor snel weer aan de slag.

Alarmnummer Hodal: 0800-7848364337

Vrijblijvend een offerte voor glasbewassing aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?  Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, wij adviseren u graag.

Onze projecten

Menu