Schilderwerk – Hilversum

  1. Home
  2. |
  3. Schilderwerk – Hilversum

Schilder Hilversum gezocht?

Het totaalbedrijf uit Almere voor Flevoland, het Gooi en Amsterdam.

Wilt u uw bedrijfspand of kantoor een nieuwe en frisse uitstraling bezorgen door middel van nieuw schilderwerk? Is de oude verflaag niet meer wat het geweest is? Dan is Hodal de juiste partner voor u! Onze schilder professionals voorzien uw bedrijfspand van een gloednieuwe en prachtige verflaag waardoor uw bedrijfspand weer de uitstraling krijgt die het verdiend.

 De voordelen van schilderwerk bij Hodal

Schilderwerk van Hodal heeft verschillende voordelen. Schilderen is seizoensgebonden werk, dit betekent dat veel schilderbedrijven binnen enkele maanden hun omzet moeten realiseren en dat zie je terug in de hoge tarieven. Bij ons werken de schilders het hele jaar door voor Hodal en deze zijn dan ook op meerdere vlakken inzetbaar. Tevens beschikken wij over een eigen hoogwerker park met hoogwerkers tot 45 meter. Hierdoor kunnen wij op elk moment ook de hoger gelegen delen van uw bedrijfspand of kantoor schilderen. Hieronder vindt u nog enkele voordelen van ons schilderwerk.

  • 5 jaar garantie op schilderwerk.
  • Effectieve werkwijze.
  • Klantgericht.
  • Milieuvriendelijke materialen
  • Landelijk actief: 1 aanspreekpunt
Een frisse uitstraling

Mooi schilderwerk zegt iets over uw bedrijf of kantoor. Het laat zien dat het bedrijf om details geeft en waarde hecht aan afwerking en uitstraling. Erg belangrijk dus. De schilders van Hodal kunnen dit voor u bewerkstelligen en dankzij een klantgerichte aanpak en effectieve combinaties van verfsystemen zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk kan genieten van het schilderwerk.

Wij geven dan ook niet voor niets 5 jaar garantie op onze schilderwerkzaamheden.

Naast een frisse uitstraling houden wij ook rekening met de wensen van onze klanten, onze schilders proberen uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in het schilderwerk. Door hun proactieve houding en jarenlange ervaring zult u gegarandeerd tevreden zijn met het eindresultaat.

En wilt u uw pand nog meer laten stralen? U kunt bij ons ook terecht voor glasbewassing of gevelonderhoud

Schilderwerk
schilderwerk

Over Hodal – Hilversum

Hodal B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het schoonhouden van zowel de binnen- als buitenzijde van grote en middelgrote gebouwen in Flevoland, het Gooi en Amsterdam. Sinds de oprichting in 1984 zijn wij uitgegroeid tot een professioneel totaal schoonmaakbedrijf.

Hodal is een bundeling van diverse specialistische bedrijven, wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, vloeronderhoud, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Hodal heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Hodal is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Hodal ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten we door sportclubs te sponsoren en stichtingen te steunen. Zo steunen we bijvoorbeeld het Kindervakantie land, Parkhuijs en het Ronald Mcdonalds kinderfonds. Ook sponsoren wij sportclubs zoals Almere city academy, AFC Amsterdam en Golfbaan Amsterdam Waterland.

MVO

Ook hecht Hodal grote waarde aan het milieu en aan de maatschappij. Daarom maken wij gebruik van onze eigen milieuvriendelijke producten. Wij maken hier als schoonmaakbedrijf gebruik van omdat deze producten niet alleen erg milieuvriendelijk zijn, maar ook omdat wij door deze producten ook zeker weten dat we alleen gebruik maken van de beste producten. Hodal hanteert ook een circulaire bedrijfsvoering. Dat wil zeggen dat we als doelstelling hebben om te recyclen, te hergebruiken en afval scheiden. Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit om aan onze duurzame doelstellingen te voldoen.

Eigen gediplomeerde medewerkers

Hodal werkt met eigen opgeleid personeel. Onze investering van energie, tijd en geld in de medewerkers loont en leidt aanhoudend tot verbreding en vergroting van kennis en ervaring binnen onze organisatie.

Ons bedrijf staat 24/7 voor u klaar!

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Hodal weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook. Hodal heeft eigen mobiele waterzuivering units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel mogelijk wordt beperkt. U kunt hierdoor snel weer aan de slag.

Alarmnummer Hodal: 0800-7848364337

Vrijblijvend een offerte voor schilderwerk aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hodal of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?  Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, wij adviseren u graag.

Onze projecten

Menu